Termeni si conditii

I. Despre Noi

Magazinul online www.facutinsalaj.ro este oferit de Facut In Salaj SRL, cu sediul social in Salaj, Zalau, str. Pictor Ioan Sima, nr. 11, bl.P33, Sc.A, Et.5, Ap.21 , inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J31/80/2019, avand cod unic de inregistrare 40405763.

Punct de lucru : B-dul Mihai Viteazul bloc O2 parter(Galeriile Meses).

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

-prin e-mail la urmatoarea adresa: contact@facutinsalaj.ro
-pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, informatii despre produse, prin telefon la numarul: 0745150449 intre orele 8:00 – 20:00, zilnic de luni pana sambata, duminica 12:00 – 20:00;

II. Despre Facutinsalaj.ro
www.facutinsalaj.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.facutinsalaj.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin e-mail sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.facutinsalaj.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.facutinsalaj.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.facutinsalaj.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.planteea.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
In cazul in care observati pe site-ul www.facutinsalaj.ro texte sau imagini (poze, bannere) care apartin altei societati comerciale sau altei persoane fizice, ne puteti anunta la adresa de e-mail: contact@facutinsalaj.ro.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.facutinsalaj.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.facutinsalaj.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.facutinsalaj.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.facutinsalaj.ro poate vinde produse adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.facutinsalaj.ro.
www.facutinsalaj.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.facutinsalaj.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.facutinsalaj.ro. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.facutinsalaj.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.facutinsalaj.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza in sistem ramburs (plata la primirea coletului), prin transfer bancar, prin plata cu cardul in conditiile reglementate la Capitolul VIII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.facutinsalaj.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.
In cazul in care alegeti ca metoda de plata transferul bancar, va rugam sa faceti acest lucru numai dupa ce primiti confirmare telefonica din partea noastra.

VII. Garantie si post-garantie
Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul. Garantia valabila pentru produse este cea acordata de producator sau importator si daca nu se specifica altfel in certificatul de garantie, ea este de doi ani conform legilor din Romania.

VIII. Cum cumpar

VIII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut astfel, preturile produselor afisate pe www.planteea.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, respectiv 9% aplicat pentru alimente, valabile in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

VIII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar, numerar/cash la livrare, card bancar .

VIII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.facutinsalaj.ro prin transfer bancar?

Comanda online
Comanda online se poate trimite la orice ora in orice moment al zilei 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face de un operator www.facutinsalaj.ro de Luni pana Sambata intre orele 8:00 – 20:00, exceptie de la regula fiind zilele de sarbatoare legala.
Puteti cumpara produse prin www.facutinsalaj.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Adauga in cos”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand . Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen.

Comanda prin e-mail
Comanda prin e-mail se poate trimite la orice ora in orice moment alt zilei 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face de un operator planteea.ro de Luni pana Sambata intre orele 8:00 – 20:00, exceptie de la regula fiind zilele de sarbatoare legala. Pentru comenzile primite pe e-mail, este necesar sa specifici numele produsului si codul de produs. Aceste informatii se afla pe pagina produsului si sunt necesare pentru o identificare corecta. Pe cat posibil iti recomandam comanda online prin metoda „Adauga in cos”. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea sa urmaresti stadiul in care sa afla comanda (ex. in curs de confirmare, in curs de livrare etc).

Comanda prin telefon
Comanda prin telefon se va prelua de operatorul nostru doar intre orele 8:00 – 20:00 de Luni pana Sambata exceptie facandu-se doar in zilele de sarbatoare legala. In aceste zile de sarbatoare poti trimite comanda online sau pe e-mail, confirmarea si livrarea facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.

IX. Descrierea si returnarea produselor
www.facutinsalaj.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.facutinsalaj.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.facutinsalaj.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.facutinsalaj.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.facutinsalaj.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.facutinsalaj.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.facutinsalaj.ro. />www.facutinsalaj.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.facutinsalaj.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.facutinsalaj.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Publicitatea
www.facutinsalaj.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.facutinsalaj.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.facutinsalaj.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: contact@facutinsalaj, sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.facutinsalaj.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.facutinsalaj.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Facut In Salaj SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Zalau.

XIV. Prezentarea ofertei
Facut In Salaj SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul www.facutinsalaj.ro, fara o instiintare prealabila. Informatiile despre produsele prezente pe site-ul www.facutinsalaj.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.facutinsalaj.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

%d blogeri au apreciat: